Viaplay på din iPad

Viaplay findes selvfølgelig også til din iPad og giver dig en helt ny oplevelse hvad end du er på farten eller bare vil se en god film i sengen. Du kan også bruge AirPlay eller Chromecast til at streame til andre enheder i dit netværk.

I visse tilfælde er der på grund af rettighedsmæssige årsager nogle begrænsninger mht. udbud og undertekster på iPhone i forhold til PC og Mac. Vi arbejder hårdt på at kunne tilbyde det samme indhold på alle platforme i fremtiden.

Husk på, at du skal have en hurtig opkobling (vi anbefaler wireless) samt at trafikafgifter ikke er inkluderet i et Viaplay abonnement. Er du i tvivl om hvad du betaler for datatrafik skal du kontakte din teleudbyder.

iOS: iOS 14 eller nyere kræves.

ios

Læs mere om hvordan du lettest streamer indhold gennem AirPlay og Chromecast

  1. Tilslut iOS-enheden* og Apple TV/Chromecast til samme Wi-Fi-netværk.
  2. Søg efter og tryk på AirPlay/ Chromecast -symbolet (hvis du forsøger at bruge AirPlay til at afspille video-indhold fra Viaplay skal du først starte afspilningen).
  3. Marker Apple TV/ Chromecast i listen over tilgængelige enheder som vises og start afspilningen.
  4. For mere information kan du læse mere her om Apple TV og her om Chromecast eller gå direkte til support-siden for Apple TV eller Chromecast.

*Krav for at kunne anvende funktionen: iPhone eller iPad med iOS 14 og nyere og Apple TV, 2:a. For Chromecast kræves en model fra 2013.

Tag Viaplay med dig på din iPad selv uden internet

Med Viaplay’s populære app kan du ved hjælp af et intelligent og enkelt system navigere mellem TV, Film og Sport-kategorierne. Du får et tydeligt overblik over alt indholdet og kan derudover gemme indhold til tidspunkter, hvor du ikke er i nærheden af en internetforbindelse.

  1. Mulighed for at downloade indhold, som du kan se offline, når du ikke har internetforbindelse.
  2. Stjernemarker – marker dine favoritter og skab en liste, som du har adgang til på flere af dine Viaplay-enheder.
  3. Tydeligt overblik over udbud og kategorier og smidig navigation.