Se Formel 1 på Viaplay

Se Formel 1 på Viaplay

Viaplay giver dig den perfekte Formel 1-dækning med adgang til helt eksklusive kanaler.

Hvis du er vild med Formel 1, og glæder dig som et lille barn, når løbsweekenderne nærmer sig, så er Viaplay helt sikkert noget for dig.

På Viaplay får du ikke blot alt fra træningerne, kvalifikationen og løbet.

Du har også helt eksklusivt adgang til følgende kanaler:

 

On-board:

Her er der monteret kameraer direkte på Formel 1-racerne, og dermed kan du opleve løbet fra Kevin Magnussen, Lewis Hamilton, Sebastian Vettel og alle de andre køreres synsvinkel. Samtidig kan du hele tiden følge med i hastigheden, brugen af DRS og i kørernes gearskift.

 

Track positioning:

Her kan du hele tiden holde styr på alle Formel 1-kørene. Du får et grafisk overblik over hele banen, der giver dig den aktuelle forskel mellem kørerne.

 

Pitlane:

Med kameraer placeret ved både ind- og udkørsel får du her den fulde dækning af alt, hvad der sker nede i pitten. Du kommer helt tæt på mekanikernes job, og får indblik i deres hektiske arbejde med de højpotente Formel 1-racere. Samtidig kan du via et mindre skærmbillede også følge med i, hvad der sker ude på banen, mens du også får masser af ekstra teamradioer.

 

Timing:

Hvis du er den absolutte Formel 1-nørd, så er Timing-kanalen noget for dig. Den giver dig masser af data fra begivenhederne ude på banen samt den aktuelle stilling mellem de 20 kørere. Samtidig er skærmen farvekodet, så du hele tiden kan se den aktuelle status for hver enkelt kører.

Eksklusivt med Viaplay

Eksklusivt med Viaplay

Vælg din sportspakke!

Verdens bedste sport – alt på ét sted!

Her er et udvalg af vores sportsrettigheder

Verdens bedste fodbold
Premier League
UEFA Champions League
Alka Superliga
Bundesliga
Ligue 1
Scottish Premiership
Belgian First Division A
Motor
Formel 1®
Moto GP
Nascar
Speedway GP
Golf
Europatouren
LPGA-touren
Ryder Cup
WGC
8 majors
Mere sport
WTA-touren
EHF Champions League
NFL
UFC
Boxning
NHL