Ny Serie

A Viaplay Exclusive - Premiere 20. september 2016 

Lethal Weapon

De fleste kender Dødbringende Våben filmene med Mel Gibson og Danny Glover i hovedrollerne. Det umage makkerpar Riggs og Murtaugh er blevet yngre og 80’ernes store kultfilm bliver nu til en tv-serie!

"Lethal Weapon", som filmene hedder på amerikansk, handler om to politifolk, der indtager rollerne som henholdsvis ’good cop’ og ’crazy good cop’. Betjenten Riggs spilles af Clayne Crawford og Murtaugh af Damon Wayans. Serien er skabt af Joseph ”McG” McGinty, som bl.a. står bag filmen Terminator Salvation og Matthew Miller, som har lavet action-dramaet Chuck .

Lethal Weapon kommer till Viaplay i slutningen af september og bliver vist i forlængelse af den amerikanske premiere.

Lethal Weapon er også tilgængelig offline på Viaplay - uden internet!

Baseret på kultfilmene af samme navn, Lethal Weapon, fortælles historien om den umage klassiske strisser duo Riggs og Murtaugh, som forsøger at bekæmpe kriminaliteten i nutidens Los Angeles. Den tidligere Navy SEAL betjent, Martin Riggs (Clayne Crawford – red.) er i dyb sorg efter tabet af sin unge kone og ufødte barn og han flytter derfor til Californien for at "starte forfra" ved LAPD. I sin nye stilling bliver han tildelt partneren Roger Murtaugh (den Emmy nominerede Damon Wayans –My Wife and Kids, In Living Color), som netop er kommet tilbage til jobbet efter et hjerteanfald.

Se trailer

Se trailer

Prøv Viaplay for 0 kr. i en måned!

Så mange serier og film du vil. Helt uden bindingsperiode.

Prøv en gratis måned