Ny sæson

A Viaplay Exclusive – Premiere 6. januar 2017

Mozart in the Jungle

Den anmelderroste og dobbelte Golden Globe-vindende dramaserie er tilbage med den længe ventede tredje sæson.
Serien er baseret på Blair Tindalls bedstsælgende momorier  "Mozart i junglen: Sex, Drugs og classic music", som skildrer livet bag kulisserne hos New Yorks Symfoniorkester. På en charmerende og ubekymret vis portrætteres den musikalske hengivenhed, magtspillet, intrigerne og den interne politik.

Vi fortsætter med at følge den unge oboist Hailey’s forsøg på at finde sig til rette blandt alle musikerne med store ego’er og eksentriske personligheder i det verdensberømte orkester. Gael García Bernal, Golden Globe vinder som bedste komedieskuespiller i 2016, spiller rollen som Rodrigo De Souza, den energiske dirigent, som vender op og ned på orkestrets traditioner.

Symfonimusikere, en farverig familie med forskellige personligheder, kæmper med hvordan de skal forholde sig til orkestrets nye regime, og det mere end nogensinde, da Rodrigo beslutter sig for, at orkestret skal rejse til Europa, hvor vi bl.a. kommer til se verdensstjernen Monica Bellucci gæsteoptræde.

Sæson 3 har premiere 6. januar eksklusivt på Viaplay. Du er vel ikke gået glip af sæson 1 og 2? Dem kan du se allerede nu på Viaplay. Alle episoderne kan også ses offline — uden internet.

 

 

Prøv Viaplay for 0 kr. i en måned!

Så mange serier og film du vil. Helt uden bindingsperiode.

Prøv en gratis måned