Guide til Viaplay

Det skal være let at finde noget at se. Og det skal gå hurtigt. Derfor har vi lavet en række forbedringer på Viaplay. Endnu flere er på vej. Se herunder hvor nemt det er at komme i gang.

Find noget at se

Blokken giver dig overblik

På startsiden finder du kategorier i blokke. Når du finder en interessant kategori er det bare om at udforske videre. Eller fortsætte nedad for at få mere inspiration.

Vælg efter humør

Når du klikker dig videre ind i en kategori kan du hurtigt bladre igennem indholdet for at finde noget der passer til dit humør. Vælg mellem massere af genrer og temaer. Før du ved det vil du have fundet den film eller serie du vil se.

Kom hurtigt igang

Vi synes et klik bør være nok. Så klik på filmen, afsnittet eller sportsudsendelsen du vil se, og straks starter streamen. Det er jo derfor du er her, ikke sandt?

Fortsæt med at se

Fortsæt med at se er et godt sted at starte. Her finder du hurtigt tilbage til indhold du for nylig er startet med at se. Og under "Aktivitetslisten" finder du alt du er begyndt at se - uanset om du bruger mobil, tablet eller computer. Og snart virker det på endnu flere platforme!

Stjernemærk og se når det passer dig

Stjernemærk film og favorit-afsnit, eller ting du bare gerne vil se på et andet tidspunkt. De gemmes i en liste du kan finde på de forskellige Viaplay-enheder. Og du vil så altid have noget at se!

Se mere

Pause og vælg hvor du vil se

Nu kan du begynde at streame på din mobil i bussen og fortsætte hjemme om aftenen på din computer. Når du trykker pause på mobilen, kan du fortsætte på computeren senere - eller omvendt. Vælg den som passer bedst i øjeblikket! Og snart virker det på endnu flere platforme!

Gå ikke glip af:

Vi har en hel afdeling med masser af film og serier mest for børn.

Du kan downloade film og serier til mobilen og tablet.

Du kan se hvad kritikere og seerere synes om filmen på IMDB.