Ultimate Fighting Championship

Gå ikke glip af verdens største MMA-fightere.
Se UFC (Ultimate Fighting Championship) live på Viaplay!

UFC 236

Se UFC 236 fra State Farm Arena i Atlanta.
Gallaens hovedkort byder på mesteren i fjervægt Max Halloway og hans opgør mod Dustin Poirier om den foreløbige titel i let vægt. Som co-main event stiller Kevin Gastelum op mod Isreal Adeanya om den foreløbige titel i mellemvægt.

Se alle gallaer fra UFC live på Viaplay

Oplev verdens bedste MMA-organisation. Få Viaplay sportspakke allerede i dag og sørg for at du ikke går glip af et eneste øjeblik fra UFC.

UFC hvor du vil

Du kan se fights fra Ultimate Fighting Championship på alle enheder som understøttes af Viaplay (Smart TV, Playstation, Xbox, computer, mobil, tablet, Apple TV, Chromecast m.fl.).

Danske kommentatorer

Vores MMA-eksperter kommenterer UFC-eventet live på dansk.

Gik du glip af UFC-fighten?

Hvis du misser eller ikke har tid til at se vores live-udsendelser, kan du se alle UFC-events op til 48 timer efter udsendelsen er færdig. Du kan spole tilbage og se episke øjeblikke og knockouts!

UFC-dokumentarer

På Viaplay finder du også en række dokumentarer om MMA, UFC og deres fightere.

The Ultimate Fighter

I "The Ultimate Fighter" følger vi professionelle MMA-fightere som bor sammen i Las Vegas, hvor de træner og konkurrerer mod hinanden for at vinde en kontrakt med UFC.

Inside: Alexander Gusatfsson

I Inside: Alexander Gustafsson får vi et unikt indblik i forberedelsen i kampen mod Jan Blachowicz i Hamborg og Glover Teixeira i Globen. Han taler om livet uden for buret og hvordan han blev påvirket af at gå fra at blive hyldet til at blive mødt af kritiske øjne.

UFC Connected

UFC Connected er et månedligt blad, der kigger nærmere på organisationens topfightere og de største gallaer. Med blandt andet Dan Hardy og John Gooden.