Ny Serie

A Viaplay Original - Premiere 1. december 2016

Det Store Eksperiment

“Det Store Eksperiment” er en børneserie, som kombinerer videnskab og pædagogik på underholdende vis. Hovedformålet med serien er at appellere til børnenes naturlige nysgerrighed og lyst til at lære, og de unge seere vil derfor gennem 24 afsnit få udvidet deres viden indenfor emner som bl.a. kemi, musik og matematik, og dét samtidig med at serien er underholdende og nervepirrende spændende.

Én af Danmarks mest kendte skuespillere, Kurt Ravn (Matador, Far til Fire filmene, Anna Phil), og Mille Gori, kendt blandt børnene som den populære karakter ”Motor Mille”, indtager hovedrollerne i streamingtjenestens første originale børneserie.

-Det store Eksperiment er et meget fantasifuldt koncept, som samtidigt er lærerigt for de yngre seere. Jeg glæder mig over at skulle spille rollen som professor Primus. Som skuespiller er det altid sjovt at spille skingrende skør og ondskabsfuld,
udtaler Kurt Ravn.

”Det Store Eksperiment” er en julekalender bestående af 24 afsnit. Serien har premiere eksklusivt på Viaplay d. 1. December 2016.

Se trailer

Se trailer

Prøv Viaplay for 0 kr. i en måned!

Så mange serier og film du vil. Helt uden bindingsperiode.

Prøv en gratis måned