Hvorfor leje- og købefilm?

Der er filmrettigheder, der styrer, hvornår film bliver frigivet til abonnementstjenester som Viaplay. Men vi synes ikke, at du skal være begrænset af det. Derfor tilbyder vi også leje- og købefilm, som du kan slå dig løs blandt, lige så meget du vil. På den måde får du hurtigere adgang til det nyeste fra biografen eller blockbusteren, som alle taler om.

Sådan fungerer det

Efter at filmene er taget af plakaten i biografen, kan de købes og derefter lejes. Efterfølgende kommer de fleste normalt på streamingtjenester som Viaplay.

Men eftersom vi har alt samlet, finder du mange film, som ikke er frigivet til Viaplays abonnementstjeneste endnu. Der er også vanvittigt mange klassikere, som af rettighedsmæssige årsager heller ikke kan beholdes i abonnementstjenesten længere. Vi synes, der skal være mere film til folket ganske enkelt!

Forskel på leje- og købefilm

  • En lejefilm kan du streame eller downloade lige så tit, du vil, inden for 48 timer.
  • En købefilm ejer du, bare digitalt på Viaplay. Du kan downloade den til din mobil og tablet eller streame den, lige så tit du vil.

Alle kan leje og købe – også selvom du ikke har nogen Viaplay-pakke.

Har du flere spørgsmål om, hvordan det fungerer? Kontakt os på kundeservic eller direkte på Facebook her.

*Viaplay forbeholder sig ret til at afvikle forældede formater og teknologier. Du kan downloade eller streame en film, når du vil, men kun til en enhed, der er kompatibel med og understøttes af Viaplays aktuelle processer og protokoller. I dag understøttes iOS- og Android-enheder til download.
**Du behøver ikke nogen pakke hos Viaplay for at kunne købe eller leje, men du skal oprette en konto med et kreditkort.