Om Viaplay Store og filmrettigheder

Sig hej til den opdaterede Viaplay Store!

Viaplay giver dig de bedste tv-serier, de største film og den mest spændende sport på nettet. Du kan se, når du vil, hvor du vil og hvordan du vil.

Med Viaplay Store giver vi dig muligheden for hurtigere, at se det seneste fra biografen eller uddødelige klassikere!

Hvordan fungerer den opdaterede butik?

I Store kan du både leje og købe film,

- En lejefilm streamer eller downloader du så du kan se den lige så mange gange du vil indenfor 48 timer.

- En købefilm kan du downloade til din tablet eller mobil eller streame den når du vil og så mange gange du vil.*

Hvorfor købe og lejefilm?

Film bliver købefilm, når de stopper med at vises i biografen (nogengange samtidigt). Derefter vil de kunne lejes og efter det, kan de vises via streamingtjenester såsom Viaplay.

I Viaplay Store kan du derfor finde film, som endnu ikke kan ses via Film og Serie abonnementet**. Her finder du også mange klassikere, som vi af rettighedsmæssige årsager ikke længere, kan vise via abonnementsudbuddet. Viaplay Store giver dig flere forskellige måder, at se film på!

Se disse to videoer og lær mere om, hvordan du køber film, og hvordan vores filmrettigheder fungerer.

Har du spørgsmål eller undre du dig over noget om Viaplay Store? Kontakt os venligst på kundeservice – her eller direkte på Facebook.

*Viaplay forbeholder sig retten til ikke længere at understøtte forældede formater og teknologier; du kan downloade eller streame en film når du vil, men kun til en enhed som er kompatibel med og understøttes af Viaplays aktuelle processer og protokoller.

**Du behøver intet aktivt abonnement på Viaplay, for at kunne købe eller leje film, men du skal registrere en konto med et betalingskort.