Kommer snart
Det kommer hele tiden nye film og serier til Viaplay. Her kan du se vores favoritter blandt alt det, som er på vej.

Kommende film og serier

Ny serie
Se trailer
1 Sæson
Et drengekor synger i kirken om søndagen, mens de hengiver sig til forbudte fristelser ugens andre dage. Men da en af dem drukner, bliver gruppens sammenhold og loyalitet sat på den ultimative prøve.
Ny sæson Søn
7.42 Sæsoner
“Raising Kanan” foregår i South Jamaica, Queens, i 1991 og er en forløber for den originale "Power"-serie. Dette familiedrama handler om Kanan Stark, en kokaindistributør med et voksende netværk.
Ny film Man
Historien om Chirag og Magdi, to af Norges største popstjerner, og deres drøm om at skabe et "immserive show" for deres fans, hvilket næsten ødelagde deres musikalske samarbejde og venskab.
Ny serie Tir
1 Sæson
Efter Megans NY-liv styrter sammen, bliver hun tilbudt en stilling som privatlærer for 16-årige tvillingemilliardærer i Palm Beach. Men det betyder, at hun skal flytte hjem igen og se sin fortid i øjnene.
Ny serie Ons
8.51 Sæson
Få et dybere indblik i nogle af de mest akutte klimaproblemer som truer Jorden, samt mulige løsninger på disse.
Ny serie Ons
1 Sæson
Den utrolige historie om, hvordan en ung mand, der er født og opvokset i Malmø, blev en af Europas mest berygtede terrorister, der stod bag to af de mest frygtindgydende angreb i det sidste årti.
Ny film Tor
Da en enlig mor og hendes to børn kommer til en lille by, begynder de at opdage deres forbindelse til de oprindelige ghostbusters og deres bedstefars hemmelige eftermæle.
Ny serie 20. Aug
1 Sæson
Efter en aften i byen er Fanny involveret i en ulykke, der dræber hendes bedste ven og lammer hende fra taljen og ned. Nu er Fanny tvunget til at flytte ind hos sin søster, som hun har undgået i årevis.
Ny serie 20. Aug
Se trailer
1 Sæson
Da 16-årige Louises bedste veninde Monica bliver voldtaget, er Louise fast besluttet på at finde gerningsmanden. Men tingene kompliceres, da det viser sig, at den skyldige kan være ham, hun er forelsket i.
Ny serie 21. Aug
1 Sæson
Hvad nu hvis Superman aldrig havde eksisteret? Vi følger Seg-El, Supermans bedstefar, som en ung mand, der kæmper for at genoprette sin families hæder og redde sin hjemplanet fra udryddelse.
Ny serie 22. Aug
7.81 Sæson
Bureauet Division uddanner i al hemmelighed unge mennesker til at blive yderst diskrete lejemordere. Ingen forlader Division – undtagen Nikita, som nu er på en mission for at underminere organisationen.
Ny sæson 23. Aug
7.54 Sæsoner
Callie og Mariana tager fat på næste fase at deres liv som unge voksne i Los Angeles, hvor Callie arbejder som juridisk assistent og Mariana som softwareudvikler. Spinoff af ”The Fosters”.
Ny serie 24. Aug
1 Sæson
Kun få har overlevet et personligt møde med en morder på jagt. I denne serie dykker vi ned i de personlige historier om overlevende, der fortæller om deres møde med ondskab.
Ny serie 24. Aug
1 Sæson
Følg 12 unge madtalenter mellem 13 og 17 år, der stilles over for forskellige madlavningsopgaver, hvor de de enten i et kapløb, skillstest eller konkurrence på tid skal kæmpe om at imponere dommerne.
Ny film 25. Aug
Eks-soldaten har siddet i fængsel for manddrab efter et barslagsmål, hvor han beskyttede sin kone. Nu er han informant for FBI i deres forsøg på at rydde ud i den polske mafias narkohandler.
Ny serie 27. Aug
1 Sæson
En mand bliver arresteret for et overfald, men hvem er manden egentlig? Burde han være død? Ewert Grens og Mariana Hermansson er på sagen, som strækker sig langt fra Stockholms politihovedkvarter.
Ny serie 28. Aug
1 Sæson
Rebecca efterforsker en række mord og håndterer samtidigt sin splittede familie og voldsomme blackouts. Snart fører jagten på morderen til, at hendes egne dæmoner kommer op til overfladen...
Ny sæson 11. Sep
Se trailer
6.33 Sæsoner
Advokatfirmaet Heder forsvarer først og fremmest kvinder, der har været udsat for vold- og sexmisbrug. Men kvinderne på Heder gemmer også på mørke hemmeligheder, der truer både dem og firmaet.