Kommer snart
Der kommer hele tiden nye film og serier til Viaplay. Her kan du se vores favoritter blandt alt det, som er på vej.

Kommende film og serier

Ny sæson
Luksusfældens eksperter står klar til at hjælpe økonomisk trængte danskere på ret kurs. Men er deltagerne villige til at foretage de nødvendige ændringer for at opnå deres drømme og få et bedre liv?
Ny sæson Ons
"Svenske forbrydelser" er en chokerende dokumentar om de mest berygtede mord i Sverige. I denne serie bliver nogle af de mest afskyelige forbrydelser i moderne svensk historie undersøgt og forklaret.
Ny serie Ons
Fire unge mennesker på jagt efter lykke mødes i Tysklands mest berømte luksusvarehus. For dem alle vil de brølende 20'ere vise sig at blive en tid med omvæltninger, nytænkning og kamp for overlevelse.
Ny film Tor
En ung botanist flytter til en lille ørkenby for at studere en invasiv planteart. Men en dag bliver hun taget til fange af en uerfaren narkokurer, som vil have hende til at lede ham gennem ørkenen.
Ny serie Lør
Et telefonopkald ændrer alt for Ebba, My og Gloria. Nyheden om at deres respektive sønner har været involveret i en alvorlig bilulykke sætter nu deres venskab og prioriteter på en hård prøve.
Ny serie 14. Feb
Det er næsten 30 år siden, at dr. Sam Beckett forsvandt i Quantum Leap-acceleratoren. Nu er et nyt hold under ledelse af fysikeren Ben Song samlet i håb om at forstå mysterierne bag maskinen.
Ny sæson 18. Feb
Se trailer
Susannes liv er i ruiner. Mens hun desperat forsøger at leve et normalt liv og fortsætte sit arbejde som hypnoterapeut, kommer manden John ind på hendes klinik. Under sessionen afslører han, at han er morder.
Ny sæson 4. Mar
Se trailer
En udvalgt gruppe forskere skal forblive på en efterforsknings-base på Sydpolen for at holde den i gang under de lange polarnætter. Men midt i vinterens mørke stopper al kommunikation fra basen.
Ny film 23. Mar
En gribende og episk skildring af fire forskellige perioder i Edvard Munchs liv, en af verdens største og mest berømte malere gennem tiderne.